Waarom kook ik met de Chinese 5 Elementen?
Zoals sommige van jullie misschien wel weten is mijn foodblog ontstaan vanuit mijn chronische buikklachten die, voor een groot deel door middel voeding, verholpen zijn. Bewustwording op een holistisch gebied
Vegan saté van jackfruit
De zomer klopt weer aan en de BBQ mag weer aangestoken worden! Om ook volop te kunnen genieten van het BBQ seizoen als vegan hebben wij hier alvast een kick
Dille bieten hummus
Op zoek naar een lekkere en frisse spread? Deze dille bieten hummus smaakt zo lekker fris en is heerlijk te combineren met rauwkost, op een toastje, broodje, in een wrap
Vegan pudding jars
Wil je je gasten verassen met een mega smaakvol dessert? Dan zijn deze vegan pudding jars waar je naar op zoekt bent! Ook leuk om als cadeau te geven en
Tahini koekjes
Heerlijke tahini koekjes met een edge. Gemaakt van tahini (sesampasta) en boekweitmeel waardoor ze ook glutenvrij zijn en uiteraard ook geraffineerde suikervrij en vegan. Dit recept past daardoor prima thuis
Precious Vegan Pecan Pie
De feestelijke speculaaskruiden geuren komen je tegemoet in deze periode. Heerlijk, kruidig, zoet met een lichte spicy edge. Pecannoten horen voor mij ook in de rijtje thuis. Voor de variatie,
Vegan provolone kaas
Normaal gesproken liep ik gewoon de supermarkt in om een lekkere vegan kaas te scoren. Tegenwoordig wonen we in Belize en is dat niet het geval. Nu maakte ik al
Spicy mango avocado salade
Heerlijke verwarmende spicy mango avocado salade, begin je al te watertanden? Kan prima als side of als maaltijdsalade worden gegeten. Wist je dat: mango's meer bètacaroteen dan welk ander fruit
Coco Creamy Watermelon
Verse, frisse en romige watermeloen sap, het water loopt mij direct in de mond! Dit is echt een mega lekkere en gezellige mocktail om in de zomer op tafel te