Eerlijker Eten

Shemara

Het ontstaan

Eerlijker Eten is ontstaan vanwege mijn buikklachten die er toe geleid hebben dat ik veel bewuster met mijn eetgewoontes om moest gaan. In het begin vond ik het lastig om mij aan bepaalde regels te houden en zo op mijn voeding te moeten letten. Eten is toch genieten en daar moeten geen beperkingen in zijn? Koken is mijn hobby en mijn passie dus ondanks de beperkingen ging ik op zoek naar de juiste balans tussen gezond en lekker. Het bleek makkelijker en zelfs nog leuker te zijn dan ik had verwacht. Daardoor is koken een nog grotere liefde van mij geworden, een liefde die ik graag deel…

Mijn visie

Door onderzoek en een opleiding natuurvoedingsdeskundige heb ik veel kennis opgedaan over hoe je lichaam nu eigenlijk werkt en hoe je er het beste voor kunt zorgen. Ongelofelijk hoe het lichaam in elkaar zit en wat het allemaal wel niet kan. Ik heb ervaren dat als je bewuster en eerlijker eet, je veel meer energie hebt, veel lekkerder in je vel zit en daar uiteindelijk gelukkiger van wordt. Alles heeft natuurlijk wel te maken met balans. Onthoud jezelf niet alles maar leer naar je lichaam te luisteren en dan kom je een heel eind! Je moet er nog je hele leven mee doen, so you better make it work ;)

Sharing is caring

Elke keer als ik weer een lekker gezond baksel heb gemaakt en ik deel het met vrienden, familie of kennissen word ik gelukkig van hun verbaasde positieve reacties. “Zit hier echt geen suiker in?” “Is dit echt gezond?” Ja! Je kunt fantastisch lekker eten zonder dat het ongezond is en ook zonder uren in de keuken te hoeven staan. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Voor beide gevallen hoop ik jullie te inspireren en vooral kennis te laten maken met eerlijker eten!

Liefs,
Shemara

Shemara

 

 

Eat well and live well

~ Daniel Brown

Eerlijker Eten Op Reis

Lees meer over onze reizen

Wat doet voeding met je?
Food IQ
Lees meer over Food IQ
1