Rijkgevulde quinoa Salade Niçoise in een potje

  -  advertorial   -  Rijkgevulde quinoa Salade Niçoise in een potje
quinoa salade recept nicoise

Rijkgevulde quinoa Salade Niçoise in een potje

Jaja, de zomer staat voor de deur! Je ziet steeds meer mensen die lekker buiten aan het sporten zijn, collega’s die ineens veel gezonder gaan eten, meer foto’s van fantastische salades op social media en natuurlijk artikelen over bikiniproof de zomer in! Nu gaat het bij op EerlijkerEten.nl bijna altijd over gezond eten, maar we moeten wel eerlijk zijn, we houden ook eens van een wat minder gezonde hap ;) Dus ook wij zijn weer vol goede moed bezig om zo veel mogelijk verleidingen te weerstaan. Wat meestal de oorzaak is van een wat ongezondere maaltijd is tijd. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarin we weinig tijd hebben, alles moet snel en liever gister dan vandaag.

~ adv. ~

Dat is al helemaal iets wat op de werkvloer heerst, even snel een hap naar binnen en dan weer de volgende meeting in, of even een broodje achter de computer. Dat is niet bepaald een goede ontwikkeling. Voor eten moet je juist de tijd nemen. Zowel het bereiden van de maaltijd als het opeten ervan. Uiteraard kijken we wel hoe dat zo effectief en efficiënt mogelijk kan en willen we iedereen daarbij helpen. Er zijn bijvoorbeeld heel veel leuke, gezonde recepten en gerechten die je in de avond kunt maken en de volgende dag mee kunt nemen naar je werk. En nee, dat betekend niet dat je de avond ervoor uren in de keuken hoeft te staan, dit is een recept wat binnen 15 minuten ready to go is! Een rijkgevulde Quinoa Salade Niçoise met Biologische 3 kleuren quinoa van Lassie. Wat een heerlijk en goed product, dat moeten we proberen! Lassie helpt je om snel een gezonde, makkelijke en lekkere maaltijd op tafel te zetten.

lassie.nl/rijstadvies
recept nicoise salade quinoa lassi

Wat heb je nodig voor de Quinoa Salade Niçoise

Voor 1 persoon

 • 1 kopje Biologische quinoa van Lassie
 • Sperziebonen
 • Wasabi rucola
 • Tonijn
 • 1 gekookt ei
 • Biologische cherrytomaten
 • Olijfolie
 • Peper
 • Himalaya zout
 • Chiliflakes

Bereiding

 1. Kook de Biologische 3 kleuren Quinoa en laat daarna afkoelen
 2. Kook ook de sperziebonen en het ei en ze beiden afkoelen
 3. Pak een pot of hoge afsluitbare bak
 4. Nu ga je laagjes maken van alle ingrediënten
 5. Begin met de quinoa, daarna een laagje rucola, cherrytomaten (doormidden gesneden), tonijn, sperziebonen en daar boven op het ei
 6. Sluit de salade af en zet in de koelkast
 7. De volgende dag neem je het mee naar je werk en geniet van een gezonde lunch (als ze daar geen olijfolie en peper, zout en chiliflakes hebben, kun je dat zelf meenemen)
lassi quinoa salade nicoise recept
recept salade nicoise quinoa

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1