Tefal Wisselweken

  -  advertorial   -  Tefal Wisselweken
Tefal pannen

Tefal Wisselweken

Ik heb weer wat geleerd vandaag: Tefal recycled veel van hun pannen en maken daar weer mooie nieuwe spullen van zoals bijvoorbeeld fietsen. Misschien fiets jij nu wel op een gerecyclede Tefal pan ;) Er loopt tot en met 25 maart een leuke kortingsactie van Tefal; de Wisselweken. Ik als blogger kan natuurlijk niet achterblijven en heb mijn oude pannen ingewisseld voor twee mooie nieuwe exemplaren! Een keramische, maar ook een pan met een anti-aanbaklaag. Wat is nou precies het verschil tussen beide pannen? En welke gerechten bereid je het beste met welke pan?

Verschil tussen keramisch en anti-aanbaklaag

Het verschil tussen keramische pannen en pannen met een anti-aanbaklaag zit hem onder andere in het resultaat dat je wilt voor het gerecht dat je klaarmaakt. Wil je dat bijvoorbeeld je vlees juist een lekker knapperig korstje krijgt? Gebruik dan de keramische pan. Wil je zo clean mogelijk koken zonder veel boter of olie? Dan is een pan met anti-aanbaklaag de juiste keuze.

Pluspunten van een keramische pan

  • De harde keramische laag, zorgt voor knapperige & heerlijke maaltijden.
  • De harde keramische laag is zeer krasbestendig en gaat lang mee.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Met Thermo-Spot®-technologie zodat je je ingrediënten op het juiste ogenblik in de pan kunt leggen. (zodra de rode stip effen rood is, kun je beginnen met bakken) Belangrijke voedingsstoffen gaan hierdoor niet verloren. Heel gezond dus!
  • Met gebruik van boter en/of olie geschikt voor het bakken van verschillende stukken vlees (biefstuk, karbonade, lamsrack, etc.), quesadilla’s, aardappels (in welke vorm dan ook)

Voordelen van een anti-aanbaklaag

Om te beginnen moet gezegd worden dat je door een anti-aanbaklaag minder vet of olie nodig hebt om een product te bakken. Dat kan al zo’n 10 gram vet per persoon schelen. Wie zich druk bezighoudt met calorieën, kan aan een pan met anti-aanbaklaag een handige hulp hebben. Hamburgers en gehaktballen kun je zelfs zonder vet bakken als de pan op de juiste temperatuur is. Met de handige Thermo-Spot zie je precies wanneer je pan op de juiste temperatuur is om te beginnen met bakken.

Geen vet nodig bij het bakken, dus gezonder!

Gezond en veilig koken

Het gebeurt iedereen wel eens; je hebt olie of boter in de pan gedaan en per ongeluk het vuur te hoog gezet met verbrande boter als gevolg. Wist je dat de rode Thermo Spot op de Tefal pannen bedoeld is om de juiste baktemperatuur aan te geven? Super handig dus en hierdoor blijven belangrijke voedingsstoffen mooi behouden.
Tefal pannen hebben een lekker stevige en stabiele bodem dat wiebelen op de kookplaat voorkomt en de warmte overal in de pan gelijk verdeeld wordt.

Lever je oude pan in en ontvang 30% korting op een nieuwe

Lever je oude pan in bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland en ontvang direct 30% kassakorting op een nieuwe Tefal pan. De oude ingeleverde pannen worden verzameld en vervolgens gerecycled door de firma Van Gansewinkel.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1