Gezond ontbijt van havermout met rauwe cacao
Yes! Een nieuwe favoriet: een heerlijk verwen ontbijt van havermout met rauwe cacao Je kunt er weinig over zeggen, de ingrediƫntenlijst zegt voldoende. Pak een kom en gooi alles erin, hoe makkelijk wil je het hebben! Havermout is enorm populair, je ziet het overal voorbij komen. Havermout is een glutenvrij product met een lage glycemische index, veel vezels en weinig suikers. Buiten dat is het ook lekker en snel, een prima product om veel lekkere dingen mee te maken dus ;)
~ adv. ~
Wat heb je nodig
- 100 gram havermout
- 250 ml amandelmelk (of andere melk naar keuze)
- 2 a 3 el honing
- 1 el raw cacao poeder
- 1 tl kaneel
- 1 el raw cacao nibs
- 1 tl vanille extract
- 150 gr Griekse yoghurt
- 1/2 tl Himalaya zout of Keltisch zeezout
Bereiding
- Doe alles in 1 kom en roer goed door elkaar
- Giet het in een bakje of een afsluitbare mok/ glas en zet het in de koelkast voor minimaal een paar uur
- Haal ’s ochtends je chocolade havermout uit de koelkast, je kunt het koud eten maar ook even verwarmen
- Strooi wat nootjes of andere topping naar smaak erover en geniet!
Handig om te hebben
Tessa
Klinkt goed! Voor hoeveel personen is dit recept?
EerlijkerEten
Je kunt hier met twee personen heerlijk van smikkelen Tessa!