Eigenzinnige ei wrap met geitenkaas en prosciutto

  -  Ontbijt   -  Eigenzinnige ei wrap met geitenkaas en prosciutto
eiwrap met geitenkaas en prosciutto

Eigenzinnige ei wrap met geitenkaas en prosciutto

Heb je een lange ochtend voor de boeg? Maak dan deze ei wraps met spinazie, wilde tomaatjes, geitenkaas en prosciutto als ontbijt! Een stevig ontbijt vol met eiwitten, vitaminen en mineralen waar je flink wat uur mee vooruit kunt :)

Wat heb je nodig:

Voor 2 personen

  • 4 biologische eieren
  • 2 plakken prosciutto ham
  • 4 biologische cherry tomaten
  • 100 gram biologische spinazie
  • Geitenkaas
  • 1 tl kokosolie
  • paprika poeder
  • peper en zout

ei wrap recept

Bereiding:

  1. Kluts 2 eieren in een kommetje
  2. Verhit een koekenpan met 1 tl kokosolie en giet het geklutste ei in de pan
  3. Kruid met peper, zout en paprika poeder naar smaak en bak het ei tot beide zijde mooi goudkleurig zijn
  4. Doe de bovenstaande stappen nog een keer voor het tweede portie
  5. Wok de spinazie kort in een pan
  6. Snijd de tomaten in kleine stukjes
  7. Strooi de tomaten, spinazie en de geitenkaas over het omelet en rol het daarna in met de prosciutto ham

eiwrap geitenkaas prosciutto recept

eiwrap recept

 

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1
Read previous post:
pindakaas koekjes recept
Perfecte peanutbutter cookies

Oh heerlijk! Hier weer een recept voor guilty-free zoetigheid: peanutbutter cookies. Als je van pindakaas houdt dan is dit echt...

Close