0
Eigenzinnige ei wrap met geitenkaas en prosciutto
Heb je een lange ochtend voor de boeg? Maak dan deze ei wraps met spinazie, wilde tomaatjes, geitenkaas en prosciutto als ontbijt! Een stevig ontbijt vol met eiwitten, vitaminen en mineralen waar je flink wat uur mee vooruit kunt :)
Wat heb je nodig:
Voor 2 personen- 4 biologische eieren
- 2 plakken prosciutto ham
- 4 biologische cherry tomaten
- 100 gram biologische spinazie
- Geitenkaas
- 1 tl kokosolie
- paprika poeder
- himalaya zout of Keltisch zeezout
- versgemalen zwarte peper (ik gebruik acacia hout peper- en zoutmolen)
~ adv. ~
Bereiding
- Kluts 2 eieren in een kommetje
- Verhit een koekenpan met 1 tl kokosolie en giet het geklutste ei in de pan
- Kruid met peper, zout en paprika poeder naar smaak en bak het ei tot beide zijde mooi goudkleurig zijn
- Doe de bovenstaande stappen nog een keer voor het tweede portie
- Wok de spinazie kort in een pan
- Snijd de tomaten in kleine stukjes
- Strooi de tomaten, spinazie en de geitenkaas over het omelet en rol het daarna in met de prosciutto ham