Perfecte party snacks

  -  Comfort Food   -  Perfecte party snacks
tonijnpasteitjes

Perfecte party snacks

Feestjes zijn altijd leuk om te geven en gezellig om bij aanwezig te zijn. Vaak als ik een feestje geef, of naar een feestje toe ga waar iedereen zelf een snack mee moet nemen, moet ik op zoek naar inspiratie. Soms komt het zo naar boven, maar het is wel heel fijn als je een overzicht hebt met de perfecte party snacks. Daarom heb ik 6x de perfecte party snacks voor jullie op een rij gezet.

~ adv. ~
tonijnpasteitjes

Party pasteitjes met tonijn

Een warme snack op een feestje is altijd welkom.

gezonde chips recept

Ovengebakken BBQ chips

Wat is een feestje zonder chips? En wat is er lekkerder dan home-made chips? Inderdaad, deze hoort dus helemaal in het rijtje thuis!

popcorn maken recept

Chili popcorn

Om de chips aan te vullen hebben we uiteraard popcorn. Ook dat mag niet ontbreken als party snack. Maak zelf je favoriete smaak, ik houd van chili, maar je kunt er natuurlijk ook rozemarijn en zeezout op doen of een andere creatie.

olijven focaccia recept

Makkelijke focaccia 

Naast wat chips en een warme snack is een dipper ook aan te raden. Zelf focaccia maken is echt heel erg makkelijk en ook hier kun je je eigen favoriete smaak maken.

avocadodip roomkaas

Avocado roomkaas dip

Een droge focaccia is ook niet alles, er moet dus een lekker dipje bij. Avocado roomkaas past heel goed qua smaak bij de focaccia!

falafel

Falafel

Falafel is een heerlijke snack en ik weet zeker dat je de gasten van het feest blij maakt met deze warme maar toch frisse snack. Je kunt natuurlijk kleine (glutenvrije) pita’s gebruiken, zo zijn het echte grab & go snacks.

Dan hebben we de snacks verzameld voor het feest, maar wat drinken we erbij?

sodastream

Water met bubbels vind ik net wat lekkerder dan gewoon water. En al helemaal als je er wat munt en citroen doorheen doet. Met de sodastream kun je zelf je bubbels maken. Het perfecte drankje voor bij het feestje. Als je er wat rum en kokosbloesemsuiker bij doet dan heb je een perfecte mojito!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1