Gekleurde groenteplatter met dip!
Hoe leuk is dit? We zijn uitgenodigd door DekaMarkt voor een blogevent waar we de mooie messenset van Thomas by Rosenthal Group gaan testen en ermee gaan koken natuurlijk. Ik
Happy havermout appel ontbijtcake
Havermout, je komt het overal tegen. Het is lekker en goed te verwerken in veel gerechten, er zitten veel bijzondere vezels in (beta-glucanen, oplosbare vezels die veel vocht in de
Vreugdevol Valencia
Spaanstalige landen vindt ik fantastisch, Spaanse steden, Spaans eten, Spaanse mensen, het Spaanse temperament, het Spaanse weer, I Love all of them! Het is een beetje jeugdsentiment denk ik.. Mijn
5 smaakvolle en makkelijke soepen
Soep vind ik het ideale gerecht als je veel eters krijgt, als je veel groente binnen wilt krijgen, als je weinig tijd hebt en als tussendoortje. Je kunt ook echt
De gouden gehaktbal
Gehaktballen, ik vind ze heerlijk. Als ze goed gemaakt zijn natuurlijk. Je hebt zoveel verschillende recepten en varianten, maar wat maakt nu de 'perfect' gehaktbal? Vroeger keek ik altijd aandachtig
Varkensfilet met Marsala
Tijdens mijn zoektocht naar inspiratie (soms heb je van die momenten dat het niet vanzelf komt) raakte ik weer hooked aan 24Kitchen. Jamie Oliver is een van mijn favoriete chefs
Ready, set, detox!
Ja, ja, ik heb mij laten overhalen om mee te doen aan een detox. Vroeger deed ik wel vaker een soort van detox balans dag, maar dat was dan 1
Glutenvrije pizza wrap met tonijn
Glutenvrij eten? We maken een glutenvrije pizza die ook nog eens gezonder is dan normaal
Fabulous focaccia met olijven, rozemarijn en zeezout
Door de mega smaakexplosie garnalen cocktail met zongedroogde tomaten focaccia van vorige week heb ik inspiratie opgedaan om andere smaken focaccia's te maken. Olijven met rozemarijn en himalaya zout of Keltisch zeezout
Powerpasta met krab bolognese en venkelsalade
Wat ik met garnalen heb, heeft Teun met pizza en pasta's, je kunt hem er voor wakker maken! Om ons beide deze week heel erg blij te laten maken van