Taste of Amsterdam 2016

  -  advertorial   -  Taste of Amsterdam 2016
taste of amsterdam

Taste of Amsterdam 2016


googletag.pubads().definePassback(‘/4217/3rdparty/Eerlijketen’, [1, 1]).setTargeting(‘campaign’, [‘2016051782’]).display();
Als foodie houd ik natuurlijk van Food Festivals, lekker eten en drinken met vrienden, nieuwe smaken en inspiratie opdoen en genieten van de leuke sfeer. Taste of Amsterdam is ook zo’n festival waar ik nu al naar uit kijk! Ook dit jaar weer gaat het weer een waar food walhalla worden. Je kunt mee doen aan leuke workshops, proeverijen en cook-offs zoals: Mysterybox Challenge by AEG, AEG baking, Taste of Kids, The Glass House en ga zo maar door. Zelf ga ik meedoen aan de workshop The Glass House, daar krijg je alles te weten over wat een glas doet met de smaak van de drank die erin gaat. Dat schijnt echt een groot verschil te maken, ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit!

~ adv. ~
taste of amsterdam

Taste of Amsterdam vind dit jaar alweer voor de achtste keer plaats in het Amstelpark. Vier dagen lang kun je genieten van klassiekers en nieuwe spannende gerechten van topchefs zoals: Alain Caron, Julius Jaspers, Justin Brown, Mark Vaessen, Michiel van der Eerden en Michiel Deenik. Ook zijn er veel mobiele restaurant aanwezig en een heuze Secret Garden waar je je lol op kunt met verrassende spirits en smaakvolle delicatessen. Ook Ethiad zal aanwezig zijn met een stand waar je heerlijke first class dinning kunt proeven en zelfs een kans kunt maken op een reis naar Abu Dhabi.

taste of amsterdam

Korting voor Taste of Amsterdam

Lijkt het jullie ook wat om dit jaar een kijkje te nemen op dit culinaire feestje? Dan heb ik een leuke kortingscode voor jullie!

Via deze link: krijg je 2 kaarten voor EUR 18,- in plaats van EUR 24,- in de voorverkoop en EUR 30,- aan de deur.

taste of amsterdam

Openingstijden Taste of Amsterdam 2016

Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1