Super thee met gember, super goed voor je maag!

Super thee met gember

Rauwe gember is enorm effectief tegen parasieten. Dat is ook de reden dat ze gember serveren bij sushi. Rauwe vis kan parasieten bevatten, door daarbij gember te eten zorg je dat ze geen kans krijgen om schade aan te richten in je lichaam. Gember werkt ook goed om je maag te verzachten, met name als je pijnstillers hebt genomen. Door dunne plakjes gember in je thee te doen zorg je dat je maag beschermd wordt tegen pijnstillers en alcohol, bovendien stimuleert het je spijsvertering. En deze thee is nog lekker ook!

Gember thee maken:

  • Gekookt water
  • Verse gember in plakjes
  • 2 a 3 takjes munt
  • Schijfje citroen

Om de thee iets zoeter te maken kun je er nog wat honing doorheen doen. Alles bij elkaar in een theeglas en daar heb je je superthee!

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

Lees vorig bericht:
selderij
Top 10 gezonde en lekkere tussendoortjes

Het is beter om meerdere keren per dag kleinere porties te eten. Deze gezonde en lekkere tussendoortjes geven je een...

Sluiten