0
Almond butter smoothie bowl
In warme(re) temperaturen is een smoothie bowl mijn favoriete ontbijt. Je kunt zoveel verschillende varianten maken, lekker voor de afwisseling in groente en fruit en handig om je koelkast en fruitmand restanten op te maken.
Vandaag had ik zin in een nootachtige smaak dus heb ik amandel pasta gebruikt. Je kunt uiteraard elke andere noten pasta gebruiken of die er helemaal uit laten. Whatever you please!
Wist je dat: amandelen botanisch gezien helemaal geen noten zijn maar pitten van steenvruchten? Super gezonde pitten weliswaar want ze bevatten veel goede stoffen voor je immuunsysteem en werken ontstekingsremmend. Wel goed vocht drinken als je deze pitten eet want ze bevatten ook kalk en ijzer. Lekker doorspoelen dus en geniet met mate.
~ adv. ~
Wat heb je nodig voor de almond butter smoothie bowl
- 1 1/2 banaan
- 1/2 avocado
- 1 snufje kardemom
- 300 ml amandelmelk
- 1 el sesamzaad
- 2 a 3 el amandel pasta
- 1 el chocolade poeder of pure chocolade stukjes
- 1 el lijnzaad
Toppings
- Home made granola
- Kokosrasp
- Zaden mix
- Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot het een mooi glad en romig geheel is
- Schenk de smoothie in een kom
- Strooi wat topping naar keuze erop. Ik heb een zaden mix gebruikt met wat kokosrasp en home-made granola en enjoy!