Vegan kokosmakronen

  -  Comfort Food   -  Vegan kokosmakronen
Kokos makronen

Vegan kokosmakronen

Simpel, mega lekker en voedend! Deze heerlijke vegan kokosmakronen zijn een aanrader als je weinig tijd hebt en toch iets lekkers op tafel wilt zetten.

Het recept heb ik 5 elementen rond gemaakt, zoals alle recepten de laatste tijd. Umami zou je het ook kunnen noemen. Door alle smaak elementen toe te voegen is de smaak altijd mooi uitgebalanceerd.

Wist je dat kokos je spijsvertering bevorderd? Dat komt omdat er ontzettend veel vezels in zitten. Daarnaast versterkt kokos ook nog eens ons immuunsysteem. Top product om regelmatig in je dieet te verwerken.

Wat heb je nodig voor de vegan kokosmakronen

  • 1 1/2 cup bio kokosrasp
  • 1 tl vanille extract
  • 2 a 3 el kokosolie
  • Snufje gember poeder
  • Himalaya zout of Keltisch zeezout
  • 1 1/2 tl citroensap en rasp van de citroen
  • 25 gr amandelmeel
  • 4 el cup ahorn siroop

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Doe alle ingrediënten in de blender en pulse kort, zodat de kokos niet helemaal fijn is
  3. Maak balletjes van het beslag en druk die een beetje plat op een bakpapier op de bakplaat
  4. Zet in de oven voor 12-14 minuten, totdat ze mooi goudbruin zijn
  5. Laat de kokosmakronen goed afkoelen en geniet ervan!

Vind je deze Hollandse Huisjes plank ook erg leuk? Klik dan hier voor meer informatie. Zit een heel mooi verhaal achter Renske haar prachtige producten.

Kokos makronen

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1
Read previous post:
Almond butter smoothie bowl
Almond butter smoothie bowl

In warme(re) temperaturen is een smoothie bowl mijn favoriete ontbijt. Je kunt zoveel verschillende varianten maken, lekker voor de afwisseling...

Close