Gerookte zalmsalade en garnalencocktail op een bedje van spitskool
Christmas is coming! Om jullie alvast wat inspiratie te geven om dat heerlijke kerst- ontbijt, brunch of diner op tafel te zetten, heb ik hier alvast een voorproefje van een
Meesterlijke klassieke mosselen
De klassieke manier om mosselen te maken blijft wel één van de lekkerste manieren vind ik zelf! Witte wijn, prei, wortel, ui, andere groente naar keuze en wat verse peterselie.
Kabeljauw foliepakketjes voor op de BBQ
Zomer staat gelijk aan BBQ'en. Je kunt je achtertuin niet inlopen zonder dat de heerlijke barbecue geuren je tegemoet komen. Het water loopt je in de mond, ja we gaan
Meesterlijke makreelpaté op speltcrostini’s
Hapjes doen het altijd goed. Als je visite krijgt of gewoon lekker op een zondag op de bank een film gaat kijken. Zelf ben ik een grote hapjes fan, heerlijk
Gepofte zoete aardappel met makreel vulling
Zoete aardappel is een ingrediënt waar je alle kanten mee op kunt! Ik gebruik het in heel veel gerechten. Meestal is het een onderdeel van, maar in dit gerecht is de
Party pasteitjes met tonijn
Rond de feestdagen is het altijd smullen geblazen! Heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid met vrienden en familie. De oliebollen en appelbeignets zijn natuurlijk niet weg te denken van de hapjes
Makkelijke makreelburgers
Heb je zin in een hamburger maar wil je toch eens iets anders proberen? Dan zijn deze makkelijke makreelburgers zeker de moeite waard om te proberen. Makreel hoort thuis in
Temperamentvolle ceviche
Een lekker fris voorgerecht of leuk als speciale snack! Ceviche komt van oorsprong uit Peru, maar in bijna alle Spaanstalige landen kun je het eten. Het is een rauw vis
Superfood sushi met quinoa
Sushi, ik vind het heerlijk. Op zich is sushi zelf al best gezond, het enige waar ik last van krijg is de plakkerige witte rijst. Daar is wat op bedacht,
Frisse visbroodjes met tartaarsaus
De zomer is eindelijk begonnen dus het is weer tijd voor frissere maaltijden. Als het warmer is, heb ik vaak zin in een wat lichtere maaltijd. Lekker fris maar toch