Gevulde paprika met quinoa pizza-style

  -  Diner   -  Gevulde paprika met quinoa pizza-style
gevulde paprika recept

Gevulde paprika met quinoa pizza-style

Gehakt en quinoa zijn erg goede vrienden ben ik achter gekomen. Deze gevulde paprika met quinoa pizza-style smaakt dan ook weer heerlijk! Het is een leuke manier om ‘ongemerkt’ veel groenten te eten. Waarschijnlijk volgen er snel meer gehakt en quinoa combinaties ;)

Voor 4 personen quinoa gevulde paprika met quinoa

Wat heb je nodig:

  • 360 gram quinoa
  • 400 gram biologisch rundergehakt
  • Italiaanse kruiden
  • Pikante pasta saus (zelfgemaakt)
  • 1 grote tomaat
  • 1 mozzarella
  • Handjevol basilicum
  • 1/2 bakje kastanje champignons
  • parmesaanse kaas geraspt
  • 4 grote paprika’s
gevulde paprika recept gevulde paprika recept gevulde paprika met quinoa
~ adv. ~

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Kook de quinoa gaar
  3. Rul de gehakt met de Italiaanse kruiden en wat pasta saus (ik gebruik zelfgemaakte)
  4. Snijd de paprika’s door de helft en haal de zaden eruit
  5. Snijd de champignons, tomaat, mozzarella
  6. Vul de paprika’s met het gehakt, champignons, tomaat, mozzarella en bestrooi ze met wat parmezaan
  7. Plaats de gevulde paprika’s in een ovenschaal en zet voor ongeveer 20 min in de oven tot alles gesmolten is en de paprika’s gaar
gevulde paprika met quinoa gevulde paprika recept

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1