Fill & grill chilli cheese paprika’s
Another BBQ sidedish! Deze keer gaan we voor de gevulde chili kaas paprika’s! Een heerlijke en snelle sidedish waar je gasten van zullen smullen. Dit is misschien niet het meest gezonde gerecht dat er bestaat, maar hé, we moeten ook genieten ;) Het is ook een goede manier om kinderen aan hun groente te laten komen, want geloof mij, ze eten hun vingers er nog net niet bij op.
~ adv. ~
Wat heb je nodig voor de gevulde paprika’s
- 2 paprika’s
- roomkaas
- geraspte kaas
- chili
- knoflook
- Verse peterselie
- Peper
- Himalaya zout
- Olijfolie
Bereiding
- Maak de paprika’s schoon en snijd ze in 4 mooie plakken (kommetjes)
- Snijd de peterselie, chili en knoflook fijn
- Meng de roomkaas met de geraspte kaas, chili, peterselie, knoflook, peper en himalaya zout
- Proef of het lekker op smaak is
- Vul de paprika’s met het kaasmengsel
- Leg ze op de BBQ tot de kaas gesmolten is en de paprika’s mooi verkleurd zijn
- Mocht je geen BBQ aan hebben staan kun je het ook altijd in de oven bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bak ze ongeveer 15 minuten
- Druppel er daarna wat olijfolie overheen en eet smakelijk!
Daniëlle
Klinkt heerlijk! Deze gaan wij ook zeker eens proberen!