Fill & grill chilli cheese paprika’s

  -  Diner   -  Fill & grill chilli cheese paprika’s
paprika bbq recept

Fill & grill chilli cheese paprika’s

Another BBQ sidedish! Deze keer gaan we voor de gevulde chili kaas paprika’s! Een heerlijke en snelle sidedish waar je gasten van zullen smullen. Dit is misschien niet het meest gezonde gerecht dat er bestaat, maar hé, we moeten ook genieten ;) Het is ook een goede manier om kinderen aan hun groente te laten komen, want geloof mij, ze eten hun vingers er nog net niet bij op.

~ adv. ~

Wat heb je nodig voor de gevulde paprika’s

Bereiding

  1. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in 4 mooie plakken (kommetjes)
  2. Snijd de peterselie, chili en knoflook fijn
  3. Meng de roomkaas met de geraspte kaas, chili, peterselie, knoflook, peper en himalaya zout
  4. Proef of het lekker op smaak is
  5. Vul de paprika’s met het kaasmengsel
  6. Leg ze op de BBQ tot  de kaas gesmolten is en de paprika’s mooi verkleurd zijn
  7. Mocht je geen BBQ aan hebben staan kun je het ook altijd in de oven bereiding
  8. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak ze ongeveer 15 minuten
  9. Druppel er daarna wat olijfolie overheen en eet smakelijk!

bbq recept paprika

Comments: 1

  • Daniëlle
    2 juli 2015

    Klinkt heerlijk! Deze gaan wij ook zeker eens proberen!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1