Ridiculously Good by Raw Patisserie

  -  Comfort Food   -  Ridiculously Good by Raw Patisserie
Ridiculously Good by Raw Patisserie

Ridiculously Good by Raw Patisserie

Zoals jullie merken houden wij heel erg van gezonde snacks/ comfort food en dan met name ALLES met chocolade! Om onze passie met jullie te delen gebruiken we natuurlijk ons blog, maar vanaf vandaag liggen we ook in de winkelschappen, hoe gaaf is dat?! Het grote moment is aangebroken, na ruim een jaar lang proeven, testen, ontwikkelen en heel veel uitwerken presenteren wij onze Guilt-Free chocolade onder de naam: Ridiculously Good!

~ adv. ~

Raw Chocolate – Guilt-Free Pleasure

Ridiculously Good is een combinatie tussen een bonbon en de bekende candybar. Gemaakt van de beste rauwe chocolade uit Ecuador met heerlijke vullingen die komen van de meest pure ingrediënten. Al onze ingrediënten zijn biologisch en Fair Trade verkregen. We gaan van start met twee smaken: Creamy Coconut en Rich Peanut & Date.

Zijn jullie nieuwsgierig naar de Guilt-Free Raw Chocolates? We gaan de komende tijd leuke sample acties houden, dus kom gerust langs om te proeven!

  • Zaterdag 2 mei: Landmarkt, Schellingwouderdijk 339, Amsterdam
  • Zondag 3 mei: Vitaminboost, Stadshart Amstelveen , Rembrandthof 52, Amstelveen
  • Zaterdag 9 mei: Ekodis, Beukenplein 73, Amsterdam
  • Zaterdag 16 mei: De Avondmarkt, De Wittenkade 96 Amsterdam

And more to come…

Have a Ridiculously Good Mothersday

Omdat Moederdag bijna voor de deur staat en wij vinden dat elke moeder iets leuks verdient op Moederdag, hebben wij een Social Media actie ingezet! Welke moeder gun jij onderstaand Guilt-Free chocolade pakket? Tag haar op Facebook, Instagram of Twitter en ze maakt er kans op! Deelname is t/m 9 mei. #ridiculouslygoodmothersday

(We hope you) Enjoy your Guilt-Free Pleasure!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1