Weekoverzicht week 13

  -  Weekoverzicht   -  Weekoverzicht week 13

Weekoverzicht week 13

De laatste tijd is het wat stiller qua posts op EerlijkerEten, mijn welgemeende excuses daarvoor! Dat is niet omdat ik er geen zin meer in heb of dat we er niet druk mee bezig zijn, maar er lopen zoveel dingen op het moment, ook in ons chocolade bedrijfje: Ridiculously Good, dat we het even een tandje rustiger moeten doen anders doen we beide niet goed gedaan. Ik blijf mij ondertussen ook zeker bezig houden met EerlijkerEten en zorg dat er minimaal 1 nieuwe post per week op komt en zodra er meer tijd is gaan we het gelijk weer opschroeven. Er gebeuren namelijk wel veel spannende dingen die ook positieve invloed op EerlijkerEten zullen hebben. Omdat het er niet meer dagelijks van komt heb ik even een kijkje in mijn week op papier gezet. Welkom in het chaotische, maar super spannende leven van een start-up ondernemer ;)

~ adv. ~

Maandag:

Het afgelopen weekend hebben we twee demo’s gehouden: een in Ekoplaza Soest en een in Marqt Gelderlandplein. Het was ontzettend leuk, veel mooie reacties en blije mensen, maar natuurlijk niet echt weekend gehad. Om mezelf weer vol energie en goede moed de week in te laten gaan begin ik de dag met een Eerste Hulp bij Schulp granaatappel sapje, een kom yoghurt vol home-made granola en daarna een 7 minute work-out. Yes we kunnen er weer tegenaan!

schulp

Dinsdag:

Een dag vol afspraken en even langs de sociale werkplaats where the chocolate magic happens! Ik word altijd zo blij als ik daar ben, ten eerste de geur van chocolade die je tegemoet komt en ten tweede de waanzinnig leuke, lieve en enthousiaste mensen die daar hard werken aan Ridiculously Good. Tussen de middag heb ik daarom niet echt tijd om te lunchen, maar even de tijd nemen voor je eten is wel erg belangrijk! Ik maak er daarom een momentje van in mijn auto, met een muziekje op, een lekkere to go energiebar die ik van het weekend gemaakt heb en een speltbroodje met hummus en gegrilde groente. Ik sta natuurlijk wel stil ;)

chocosocial

Woensdag:

Ken je dat? Dat je wakker wordt en denkt: nee…. Ik heb dat gelukkig niet vaak, maar het was de afgelopen dagen zulk mooi weer en nu bewolkt en mijn bed nog zo lekker warm. We moeten, kom op, je kunt het! Met mijn slaaphoofd wandel ik naar beneden, groet mijn lieve katjes en ga een verse smoothie maken. Oke, dan doen we die 7 minute workout er ook wel achteraan. Ik voel me daarna aanzienlijk fitter, wat een beetje groente, fruit en sporten wel niet met je kan doen haha! Daarna heb ik wel een spannende afspraak met een heel leuk bedrijf, maar daar later meer over… Het ging goed in ieder geval. Lunchtime, ik hoor mezelf denken, nu moet ik wel even wat EerlijkerEten waardigs gaan maken. Voor op de site en voor in mijn buik. Frittata met spinazie, ui, knoflook en tomaat, heerlijk! Binnenkort komt het recept op de site.

fritata

Donderdag:

Vol in voorbereiding voor het Amsterdam Coffee Festival! Daar gaan we 3 dagen knallen, iedereen onze chocolade laten proeven en kennis laten maken met ons product. Komen jullie ook? Vandaag ga ik aan de slag om lekkere en goede ontbijtje, lunch en snacks te maken, want met een lege maag gaat het natuurlijk niks worden. Daarvan gaan ook een aantal leuke recepten weer op EerlijkerEten verschijnen binnenkort. Ik maak een dadel- noten reep als zoete snack en een hartige chili-noten reep als hartige snack, kijk er nu al naar uit om dat aankomende dagen op te mogen peuzelen! Als ontbijt maak ik weer een nieuwe lading granola en voor de lunch de home-made eiersalade en zongedroogde tomaten hummus. Heerlijk weer zo’n dagje in de keuken.

notenreep recept

Vrijdag + Zaterdag + Zondag:

Vandaag is de dag, start met ontbijt en workout en op naar het Amsterdam Coffee Festival! We hebben er ontzettend veel zin in. Het was een ontzettend druk, maar leuk festival. Veel nieuwe contacten opgedaan en mensen blij gemaakt met onze chocolade. Zelf die dagen heerlijk genoten van de lekkerste latte’s, de home-made noten repen en alle gezelligheid.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1