Een pizza maken die gezond is?!
Ja, dat kan! Ik was van de week op zoek naar wat leuke inspiratie om een gezonde(re) pizza te maken en toen kwam ik de bloemkoolbodem pizza tegen. Zou het
Superfood: Chiazaad
Chia zaden komen van de Salvia hispanica, familie van de munt plant. Deze komt van origine uit de centrale vallei van Mexico. Chia zaden waren een belangrijk onderdeel van het
Paksoi stamppot met ketjap gehaktballetjes
Eigenlijk zou je het deze tijd van het jaar wat warmer willen hebben maar aangezien dat niet het geval is had ik zin in stamppot. Een winterse maaltijd maar wel
Boekweit pannenkoeken met banaan en cacao
Afgelopen zondag had ik erg veel zin in pannenkoeken. Omdat ik snel last van mijn buik krijg als ik gluten eet, heb ik boekweitpannenkoeken met banaan en cacao gemaakt. Gluten
Sissende steak met hoisingarnalen en noedels
Een spannende combinatie uit het boek van Jamie Oliver 15 minuten die ik van de week heb uitgeprobeerd. En ik moet zeggen het is een heerlijk recept. Het is mij
Heerlijke salade met gebakken spekjes en verse kastanje champignons
De lente staat weer voor de deur, tijd voor een lekkere lichte salade. Heb je niet niet altijd zin en tijd om uitgebreid te koken, maar je wilt wel iets
Superfood: Quinoa
Quinoa was het hoofdvoedsel van de Inca's. En dat was niet voor niets. Het is waarschijnlijk het beste voedsel dat er is. Het is een betere kwaliteit eiwit dan vlees