Win een kerstdiner bij jou thuis

  -  advertorial   -  Win een kerstdiner bij jou thuis
kerstdiner

Win een kerstdiner bij jou thuis

rebus

Kerstmis, de tijd van het jaar om samen met je familie te genieten van elkaar en van een heerlijke maaltijd. Maar wie aan kerstmis denkt denkt ook aan zwoegen in de keuken, boodschappen­stress en een berg afwas. Heb je dit jaar gewoon geen zin om te koken voor zoveel personen? Dan heb ik de oplossing voor jou, want je kunt nu mee doen met een leuke actie van Obvion. Het enige wat je moet doen, is onderstaande rebus oplossen en het antwoord invullen op de actiepagina en je maakt kans op een echte chefkok bij je thuis.

~ adv. ~

Chefkok Andy Hemelaar

Hoe zou je het vinden als een echte chefkok op eerste kerstdag in jouw keuken een heerlijke kerstmaaltijd zou komen bereiden? Dat kan! Chef Andy Hemelaar bezorgt jou en je gasten een ware smaaksensatie. Samen met de chef maak je een keuze uit vlees­ en visgerechten. Jij hoeft eerste kerstdag niets te doen, behalve gezellig tijd door te brengen met je familie of vrienden. Je keuken wordt netjes achtergelaten en ook de afwas wordt voor je gedaan. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Geen stress, maar tijd voor elkaar

Geniet van de culinaire verrassingen en beleef een stressvrije kerstmis. Wil jij het kerstdiner aan huis winnen? Doe dan mee en win. Het familiekerstdiner bestaat uit vijf gangen inclusief een wijnarrangement, tafellinnen, servies, glaswerk en bestek. Los de rebus op en m​aak kans op een kerstdiner​ voor twaalf personen​. Wees er snel bij, want je kunt nog maar tot en met 15​december meedoen! Woensdag 16 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vrolijk kerstmis!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1