De ‘Golden Ticket’ van Ridiculously Good

  -  advertorial   -  De ‘Golden Ticket’ van Ridiculously Good
ridiculously good golden ticket

De ‘Golden Ticket’ van Ridiculously Good

Leuk nieuws! In de maand november kun je kans maken op een kijkje in de keuken bij ons eigen chocolademerkje Ridiculously Good! Omdat Ridiculously good op zo’n leuke manier gemaakt wordt, willen we jullie graag de kans bieden om dit met eigen ogen te zien (en te proeven natuurlijk).

~ adv. ~

Hoe maak je nu eigenlijk chocolade en hoe werkt het allemaal in een sociale chocoladefabriek? Wat doen wij precies om op alle vlakken een zo goed en eerlijk mogelijk product te produceren? Naast een ‘behind the scenes’ gaan we natuurlijk ook (raw) chocolade maken.

chocosocial10 Golden Tickets

In de maand november zijn er 10 Golden Tickets willekeurig verdeeld onder de Ridiculously Good chocolade doosjes in de winkels. Vind jij het gouden ticket? Lucky you! Dan ben je van harte uitgenodigd om samen met iemand (je beste vriend(in), kind, partner etc.) op 3 december langs te komen in de chocoladefabriek!

Een middag vol chocolade plezier
We starten de middag met een rondleiding door de chocociale werkplaats waar onze chocolade wordt gemaakt, daarna krijg je een workshop waarbij je je eigen RAW chocolade gaat maken met de smaken die jij lekker vindt. Het is dan natuurlijk bijna Sinterklaas dus chocoladeletters mogen zeker niet ontbreken!

Voor meer informatie kijk je op de actiepagina van Ridiculously Good.

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke acties? Like dan de Facebookpagina van Ridiculously Good.

Good luck!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1