Ciabatta met feta dip

  -  advertorial   -  Ciabatta met feta dip
fetadip recept ciabatta

Ciabatta met feta dip

// <![CDATA[ googletag.pubads().definePassback('/4217/3rdparty/Eerlijketen', [1, 1]).setTargeting('campaign', ['201603299']).display();
// ]]>

Met dit mooie weer ruik je overal BBQ, heerlijk vind ik dat! Bij een barbecue komt bijna altijd stokbrood en lekkere dips kijken. Zelf ben ik zoals jullie waarschijnlijk al weten, gevoelig voor gluten, daardoor moet ik het stokbrood dan vaak afslaan en dat is er juist zo lekker bij! Als je dan toch echt het brood niet kunt weerstaan, zijn er gelukkig veel glutenvrije producten te vinden in de supermarkt. Een van mijn favoriete merken is Schär. Het aanbod is erg compleet en je hebt dus voor elke gelegenheid wel het juiste broodje om te kiezen.

Nu je het juiste broodje hebt uitgekozen is het tijd voor een goede dip. Tijdens onze vakanties in Griekenland stond er elke avond wel feta op tafel. Lekker in de avondzon met een feta salade met tomaat en koriander maar je kunt er ook heerlijke dips mee maken. Hieronder een recept voor heerlijke feta dip voor op de Schär Ciabatta. Enjoy!

~ adv. ~

Wat heb je nodig voor de ciabatta met feta dip

  • 1 pak Ciabatta Rustica van Schär
  • 100 gr feta
  • 50 gr roomkaas
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el olijfolie
  • 5 zongedroogde tomaten
  • peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Doe de ciabatta in de oven en bak voor 5 minuten
  3. In de tussentijd doe je de feta, roomkaas, knoflook, olijfolie, peper en zongedroogde tomaten in de keukenmachine en mix heel kort
  4. Schep het in een bakje, serveer met de ciabatta en geniet!

fetadip ciabatta schar recept

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1