mandarijn smoothie recept

Zomerse mandarijn smoothie

Yes het is zondag en de zon schijnt volop! Tijd voor een frisse zomerse mandarijn smoothie. Voor deze smoothie gooi je alle ingrediënten in de keukenmachine, zo zorg je dat je de vezels behoud en snel klaar bent! Ik heb een bevroren banaan gebruikt omdat je dat direct een lekkere koude smoothie hebt, maar je kunt natuurlijk ook ijsklontjes toevoegen. Wist je dat mandarijnen ook goed zijn voor je huid en haar? Als je regelmatig mandarijnen eet gaat je huid meer glazen en verbeterd je huidkleur en door de vitamine B12 zorgt het er ook voor dat je haar minder snel grijs wordt. Yay voor de mandarijn smoothie en het mooie weer, enjoy jongens!

Wat heb je nodig voor de zomerse mandarijn smoothie

 • 2 bevroren bananen
 • 4 a 5 mandarijnen
 • 2 el yoghurt
 • 200 ml amandelmelk
 • 1 tl kaneel
 • 1 el lijnzaad

Bereiding

 1. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine (als je die niet hebt kun je het ook af met een staafmixer, dat duurt alleen iets langer)
 2. Schenk de smoothie in een vrolijke glazen en geniet!

Tip: je kunt het nog toppen met wat kaneel of een klein kloddertje yoghurt.

mandarijn smoothie recept

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Comments: 1

 • Karin
  8 mei 2016

  Lekker zeg! Dat ziet er heerlijk fris uit voor zo’n zonnige dag. Past helemaal!

Post a Comment

1
Lees vorig bericht:
Fairtrade Giftbox
Moederdag winactie Fairtrade Giftbox

Zondag is het weer Moederdag en dan wil iedereen natuurlijk wel iets leuks doen om onze lieve moeders in het zonnetje...

Sluiten