• Wat is Food IQ?

    Wat doet voeding met je?EerlijkerEten is buiten lekkere en gezonde recepten ook een bron van informatie over eten. Weinig mensen weten eigenlijk wat voeding precies met je lichaam doet. Om een betere eet- en leefstijl te creëren moet je je food IQ verhogen. Er ging een wereld voor mij open toen ik erachter kwam (door de doktoren, boeken en opleiding) wat ik mezelf al die jaren eigenlijk had ‘aangedaan’ door mijn eetgewoontes. Niet dat ik nou zo ongezond at, maar er zitten in zoveel producten slechte ingrediënten, waarvan ik toen niet wist wat het allemaal met je lichaam kon doen.

    Wat doet voeding met je?

    Voeding is eigenlijk een wondermiddel in de strijd tegen niet alleen overgewicht maar ook tegen kwaaltjes en ongemakken. Om ons lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren en daardoor dagelijks lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat we in ieder geval weten wat ons lichaam nodig heeft. Wat wel goed is en wat tegen je werkt en daar wil ik jullie graag een handje mee op weg helpen.

    Ben je benieuwd geworden? Bekijk hier alle Food IQ artikelen →