• 30mei

  Taste of Amsterdam 2016

  Als foodie houd ik natuurlijk van Food Festivals, lekker eten en drinken met vrienden, nieuwe smaken en inspiratie opdoen en genieten van de leuke sfeer. Taste of Amsterdam is ook zo’n festival waar ik nu al naar uit kijk! Ook dit jaar weer gaat het weer een waar food walhalla worden. Je kunt mee doen aan leuke workshops, proeverijen en cook-offs zoals: Mysterybox Challenge by AEG, AEG baking, Taste of Kids, The Glass House en ga zo maar door. Zelf ga ik meedoen aan de workshop The Glass House, daar krijg je alles te weten over wat een glas doet met de smaak van de drank die erin gaat. Dat schijnt echt een groot verschil te maken, ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit!

  taste of amsterdam

  Taste of Amsterdam vind dit jaar alweer voor de achtste keer plaats in het Amstelpark. Vier dagen lang kun je genieten van klassiekers en nieuwe spannende gerechten van topchefs zoals: Alain Caron, Julius Jaspers, Justin Brown, Mark Vaessen, Michiel van der Eerden en Michiel Deenik. Ook zijn er veel mobiele restaurant aanwezig en een heuze Secret Garden waar je je lol op kunt met verrassende spirits en smaakvolle delicatessen. Ook Ethiad zal aanwezig zijn met een stand waar je heerlijke first class dinning kunt proeven en zelfs een kans kunt maken op een reis naar Abu Dhabi.

  taste of amsterdam

  Korting voor Taste of Amsterdam

  Lijkt het jullie ook wat om dit jaar een kijkje te nemen op dit culinaire feestje? Dan heb ik een leuke kortingscode voor jullie!

  Via deze link: krijg je 2 kaarten voor EUR 18,- in plaats van EUR 24,- in de voorverkoop en EUR 30,- aan de deur.

  taste of amsterdam

  Openingstijden Taste of Amsterdam 2016

  Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
  Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
  Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
  Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Reageer op dit artikel

Lees vorig bericht:
terrasana sushi
Home-made sushi met gamba’s en spicy tuna

Sushi vind ik heerlijk, vooral als het weer wat warmer begint te worden. Een makkelijk en fris gerecht die je...

Sluiten