• Rosti Mepal Winactie

  rostimepal_win1

  Als je lekker wilt koken is goed keukengerei het halve werk. En één om zeker niet te vergeten is de beslagkom. Zonder een beslagkom kom je namelijk niet ver als je heerlijke gezonde gerechtjes wilt maken.

  Liefde gaat nog altijd door de maag

  De Back to School periode is weer aangebroken en in plaats van een standaard reep of snack mee te geven aan je kinderen kun je ook zelf de keuken in duiken en b.v. de Wilde Worteltaart of de Kruidige Ontbijtkoek maken. Wij willen onze trouwe lezers inspireren en motiveren om lekker veel van onze Comford Food snacks te maken. Je wilt natuurlijk niets liever dan dat je je gezin ziet genieten van lekker én gezond eten.

  Om jullie een handje te helpen geven wij twee vrolijke Rosti Mepal beslagkom sets weg. Wij zijn fan omdat ze van goede, zware kwaliteit zijn en er dekseltjes bij zitten.

  Hoe doe ik mee?

  Wil jij kans maken op deze leuke set beslagkommen om je kroost en jezelf van homemade lekkers te voorzien? Mee doen is heel simpel!

  1. Like onze Facebook pagina
  2. Deel deze pagina (knopje hieronder) en laat ons weten welke kleur jij het liefst in je keukenkast ziet staan! In de week van 8 september kiezen we twee winnaars uit.


  Share & Win