eiwrap met geitenkaas en prosciutto

Eigenzinnige ei wrap met geitenkaas en prosciutto

Heb je een lange ochtend voor de boeg? Maak dan deze ei wraps met spinazie, wilde tomaatjes, geitenkaas en prosciutto als ontbijt! Een stevig ontbijt vol met eiwitten, vitaminen en mineralen waar je flink wat uur mee vooruit kunt :)

Wat heb je nodig:

Voor 2 personen

  • 4 biologische eieren
  • 2 plakken prosciutto ham
  • 4 biologische cherry tomaten
  • 100 gram biologische spinazie
  • Geitenkaas
  • 1 tl kokosolie
  • paprika poeder
  • peper en zout

ei wrap recept

Bereiding:

  1. Kluts 2 eieren in een kommetje
  2. Verhit een koekenpan met 1 tl kokosolie en giet het geklutste ei in de pan
  3. Kruid met peper, zout en paprika poeder naar smaak en bak het ei tot beide zijde mooi goudkleurig zijn
  4. Doe de bovenstaande stappen nog een keer voor het tweede portie
  5. Wok de spinazie kort in een pan
  6. Snijd de tomaten in kleine stukjes
  7. Strooi de tomaten, spinazie en de geitenkaas over het omelet en rol het daarna in met de prosciutto ham

eiwrap geitenkaas prosciutto recept

eiwrap recept

 

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Het kan zijn dat je bepaalde dingen niet mag eten vanwege allergieën, andere gezondheidsklachten hebt of gewoon energieker en vitaler door het leven wilt gaan. Dat doe je door bewuster met je eten om te gaan, weten wat je eet en natuurlijk genieten van (h)eerlijk eten!

Post a Comment

Lees vorig bericht:
pindakaas koekjes recept
Perfecte peanutbutter cookies

Oh heerlijk! Hier weer een recept voor guilty-free zoetigheid: peanutbutter cookies. Als je van pindakaas houdt dan is dit echt...

Sluiten