• 26okt

  Eetdagboek van een werkweek

  Soms heb je wat minder tijd om van alles een post te maken, maar wel zoveel lekkere dingen gemaakt en gegeten dus ik dacht: ik maak gewoon een eetdagboek! Een overzicht van hoe ik een week lang gegeten heb en wat voor lekkere en leuke dingen ik heb meegemaakt. Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik nu fulltime aan het werk voor ons chocolade product: Ridiculously Good en een deel voor de blog natuurlijk ;) Je denkt dan, ik heb meer tijd, maar niets is minder waar. Je rent van hot naar her en maakt ontzettend veel dingen mee. Je wilt wel gezond eten dus bereid ik ’s avonds al wat dingen voor of op de dag zelf frutsel ik iets ‘EerlijkerEtens’ in elkaar. Hoe ziet zo’n week er dan uit?

  Maandag

  Ik begin de dag met een smoothie en daarna doe ik een 7-minute-workout. Ik wil de dag goed, fris en fit beginnen en die 7 minuten kunnen er wel vanaf haha. Daarna start ik mijn computer op en ga aan de slag. Rond half 12 begin ik trek te krijgen en maak ik wat yoghurt met home made granola en 2 rijstwafels met H체ttenk채se, tomaat en chili.

  yoghurt met home made granola en blauwe bessen

  In de middag snack ik wat fruit en in de avond hebben we Thais op het menu staan, yum!

  Dinsdag

  Natuurlijk starten we weer een workout met wat fruit in de ochtend! Als lunch maak ik een lekkere zalmwrap (glutenvrije wrap van Sch채r) met avocado, tomaat en mierikswortel. Heerlijk fris en het vult ook goed, daar kom ik de dag goed mee door! Fijn want ik moet rennen naar een afspraak.

  sch채r wrap met gerookte zalm

  Teun heeft zin in dat혻kippenstoofpotje wat ik een tijd geleden heb gepost, dus in de middag ga ik ermee aan de slag. Helaas geen nieuw recept voor EerlijkerEten, maar wel een gouden ouwe!

  Woensdag

  Smoothie, sporten en op naar een afspraak! Op de weg door naar een andere afspraak혻haal ik een speltbroodje met kipfilet en groenvoer. Eindelijk thuis rond half 4 en mijn maag rommelt. Ik heb laatst een heerlijk pakket van Sch채r ontvangen met allemaal glutenvrije producten en daar zat ook Knusperbrot in (soort cracottes maar dan glutenvrij). Die zijn van mij! Goed beleggen en smullen maar.

  Knuspelbrot met cottage cheese en kipfilet

  Donderdag

  Tijd voor wat videomateriaal! We zijn bij de chocoladefabriek in Leiden en laten혻iets gaafs op film zetten. Ja wat kon ik anders dan chocolade vastleggen?

  Ridiculously Good raw chocolates

  We hebben het niet allemaal opgegeten hoor en natuurlijk heb ik vanmorgen weer gesport, dus een chocolaatje meer mag best ;)! In de avond eten we een chili limoen kip met veel groente, lekker veel vitamientjes.

  chili kip limoen recept

  Vrijdag

  Bijna weekend! Al zegt dat tegenwoordig niet zo heel veel meer, morgen moeten we gewoon weer aan de slag ;) Maar we gaan wel voor een feestelijke food dag. Ik heb gisteravond een heerlijke pompoencake gemaakt en daar geniet ik deze ochtend van. We smeren er wat honing op met blauwe bessen en genieten maar!

  Als lunch hebben we een혻tosti gemaakt met glutenvrij brood ook van혻Sch채r. Ik moet zeggen dat het echt een fijn merk is als je niet zo goed tegen gluten kan of geen gluten wilt eten. Het doet niks af aan de smaak van gewoon brood, crackers of wraps, en daar houden we van. Enjoy en cheers to the weekend!

Reageer op dit artikel

Lees vorig bericht:
beautyritueel
Beauty ritueel – gezond van binnen, gezond van buiten

Bij een gezonde eetstijl hoort natuurlijk ook een gezonde lifestyle. Daar zijn we ook al een tijd mee bezig en...

Sluiten