• 21Jun

    Ciabatta met feta dip

    Met dit mooie weer ruik je overal BBQ, heerlijk vind ik dat! Bij een barbecue komt bijna altijd stokbrood en lekkere dips kijken. Zelf ben ik zoals jullie waarschijnlijk al weten, gevoelig voor gluten, daardoor moet ik het stokbrood dan vaak afslaan en dat is er juist zo lekker bij! Als je dan toch echt het brood niet kunt weerstaan, zijn er gelukkig veel glutenvrije producten te vinden in de supermarkt. Een van mijn favoriete merken is Sch채r. Het aanbod is erg compleet en je hebt dus voor elke gelegenheid wel het juiste broodje om te kiezen.

    Nu je het juiste broodje hebt uitgekozen is het tijd voor een goede dip. Tijdens onze vakanties in Griekenland stond er elke avond wel feta op tafel. Lekker in de avondzon met een feta salade met tomaat en koriander maar je kunt er ook heerlijke dips mee maken. Hieronder een recept voor heerlijke feta dip voor op de Sch채r Ciabatta. Enjoy!

    Wat heb je nodig voor de ciabatta met feta dip

    • 1 pak Ciabatta Rustica van Sch채r
    • 100 gr feta
    • 50 gr roomkaas
    • 1 tl혻knoflookpoeder
    • 1 el olijfolie
    • 5 zongedroogde tomaten
    • peper

    Bereiding

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden
    2. Doe de ciabatta in de oven en bak voor 5 minuten
    3. In de tussentijd doe je de feta, roomkaas, knoflook, olijfolie, peper en zongedroogde tomaten in de keukenmachine en mix heel kort
    4. Schep het in een bakje, serveer met de ciabatta en geniet!

    fetadip ciabatta schar recept

Reageer op dit artikel

kip cashew recept
Op bezoek bij Amazing Oriental (+ recept Thaise kip cashew)

De Thaise keuken is een van mijn favorieten! Daarom vond ik het ook ontzettend leuk혻dat ik was uitgenodigd voor een...